Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
[languagelinks]

 

Implica-te

Conecteaza-te cu noi prin implicarea ta!

SCOALA BIBLICA

Scoala Biblica Arad este o scoala biblica devotionala care te ajuta sa iti descoperi chemarea si sa fi echipat pentru slujire.

Este o scoala a credintei care cu siguranta te va propulsa la un alt nivel spiritual prin cele 15 cursuri care, sunt predate de oameni speciali ai trezirii din Romania.
Te poti inscrie atat pentru cursuri la zi cat si pentru cursuri online.

www.scoalabiblica.org

MEDIA
COPII
Echipa de invatatori de scoala duminicala se preocupa sa instruiasca si sa echipeze copiii astfel incat acestia sa stie si sa reuseasca sa umble in Credinta si Voia lui Dumnezeu prin:
Lectii Biblice – Rugaciune – Evanghelizare – Jocuri – Activitati creative Invatatorii pregatesc copiii si pentru evenimente speciale in biserica. 
RUGUL APRINS

Rugul Aprins este o lucrare de trezire spirituală, dincolo de zidurile confesionale. 
     Tema principală a acestor întâlniri este prezentarea unui Dumnezeu viu care se implică în viața oamenilor, oferindu-le mântuire, vindecare, eliberare și lucruri extraordinare din părtășia cu El în rugăciune.
            Intalnirile au loc in diverse locatii din tara si strainatate, cea principala avand loc in fiecare an la Ponoare, jud. Bihor.

www.rugulaprins.org

CARITATE
Are ca scop ajutorarea unor persoane aflate temporar in dificultate din Bisericile Raul Trezirii si nu numai, prin oferirea unor alimente sau bunuri donate de membrii BRT. Persoanele care doresc sa se implice pot dona bani, articole de imbracaminte, incaltaminte, alimente de baza si conserve.
Persoanele care doresc sa primeasca ajutor se pot adresa dnei Laura Andres accesand formularul de contact, vor completa o cerere si vor primi ajutor in conformitate cu donatiile curente din BRT.
VOLUNTARIAT / ANGAJARI

Daca doresti sa participi sau sa te implici in activitatile bisericii noastre, te rog sa complectezi formularul de contact si sa specifici unde anume doresti sa te implici si pentru cat timp. Multumim!
Aici vom afisa joburile platite sau neplatite din cadrul bisericii noastre sau cele care vin la cunostinta noastra din partea membrilor bisericii.

Vezi joburi disponibile.

Contact

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed